Preview Mode Links will not work in preview mode

Når 2 bliver til 3

Dec 20, 2017

Vælger du at vende tilbage til dit job efter få måneder, bliver du hurtigt stemplet som ravnemor; Vælger du at gå hjemme med dit barn i mere end et år, vil nogle mene, at du er en speltmor, der ikke kan løsrive sig fra barselsboblen. Hvad er det rette valg for dig og hvordan slutter du fred med det?
Sponsoreret...


Dec 13, 2017

Før du blev forælder mødtes du garanteret impulsivt med vennerne til en kop kaffe eller en øl. Men hvor meget fylder de i dit liv nu? Få gode råd til at pleje dit sociale liv – og viden om, hvorfor det er vigtigt.  

Sponsoreret af Rema1000.
Vært: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør for Vores Børn
Gæst:...


Dec 6, 2017

Barnegråd og for lidt søvn kan om noget få tingene til at køre op i en spids på. Selv om du og din partner har aftalt at give hinanden plads, skal der nogle gange ikke mere end et par sure sokker på gulvet og en spids kommentar, før bægeret flyder over. Få råd til at undgår den negative stemning i...


Nov 29, 2017

Kan man både have et spændende job, være en nærværende forælder og være en god kæreste på én og samme tid?


Vært: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør for Vores Børn
Gæst: Daisy Løvendahl, rådgiver og coach
Teknik: Sidsel Nørgaard


Nov 22, 2017

Bedsteforældre vil i udgangspunktet deres børn og børnebørn det bedste. Og selv om du er taknemmelig for dem, så ender det af og til i konflikter og sårede følelser. Hvornår er OK at sige fra, og hvordan gør du det på en god måde?

Sponsoreret af børnetøjsmærket Vigga.
Vært: Mette Hovmand-Stilling,...